Flyttstädning Göteborg

Effektiv flyttstädning i Göteborg

Är du i behov av en väl genomförd flyttstädning i Göteborg? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Vi kan göra din flytt till en smidig och trevlig upplevelse genom att städa din gamla bostad åt dig.

Intresserad av att anlita oss för flyttstädning i Göteborg? Kontakta oss redan idag.

Vi är specialister på flyttstädning och andra städtjänster i Göteborg med omnejd. Vi kan se till att du lämnar ett skinande rent boende efter dig för nästa ägare eller hyresgäst – oavsett om det handlar om en villa, ett radhus eller en lägenhet. Vi kan se till att du inte drabbas av några anmärkningar vid inspektionen och att du slipper tidsödande omstädningar.

Flyttstädning med känsla för detaljer

När vi utför en flyttstädning slarvar vi inte med några detaljer. Vi rengör allt från golv till tak i alla rum och putsar fönster. Våra medarbetare har med sig all den utrustning som behövs för att städa, så du behöver inte tänka på att tillhanda något städmaterial på egen hand. Vi arbetar dessutom kontinuerligt för att hålla en så miljövänlig profil som möjlig i vårt arbete.

Vår flyttstädning är effektiv och dessutom mycket prisvärd, inte minst om du utnyttjar RUT-avdraget. Vi tar hand om det administrativa arbetet kring avdraget.

Låt oss flyttstäda så att du klarar dig utan anmärkningar